Dé partner voor het versturen van fiscale aangiftes

Elektronische-Aangifte.nl is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner voor ondernemers, accountants, administratiekantoren én multinationals. Met Elektronische-Aangifte.nl verstuurt u in drie eenvoudige stappen uw fiscale aangiftes veilig en gecertificeerd naar de Belastingdienst.

                         "Wij blijven zoeken, uitdagen én vernieuwen. Stilstaan is geen optie".

 

Razendsnelle verzending Duidelijke & transparante prijzen

Heldere uitleg en in eenvoudige 3 stappen uw aangifte(s) versturen.

Wij hanteren duidelijke en transparante tarieven, die u vindt op onze prijzenpagina. De credits zijn onbeperkt geldig, ook wanneer uw jaarabonnement verlopen is.
24-uurs back-up Beveiliging

Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland. Hiermee bewaken wij de continuïteit voor u en voor onszelf.

Elektronische-Aangifte.nl is beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Daarbij hosten wij extern.

Over ons...

Met Elektronische-Aangifte.nl gaat u de btw-aangifte doen, suppletie aangifte omzetbelasting, ICP-aangifte, aangifte vennootschapsbelasting en uitstelregeling belastingconsulenten verzenden via SBR/Digipoort naar de Belastingdienst. Elektronische-Aangifte.nl is een onderdeel van SkillSource. SkillSource ontwikkelt en beheert online software voor verschillende branches om bedrijfsprocessen te optimaliseren.
 

Probeer nu gratis